divendres, 25 d’abril del 2014

Volem tocar

Bon vespre a tothom,

que consti en acta que avui he enviat a tots els ajuntaments de Mallorca  -si ens n'hem deixat algun, avisau- no governats pel PP un dossier de Taverners amb vista a les festes d'estiu. La idea és -per si encara no ho heu endevinat- que ens lloguin per sonar-hi. 

Voldria recordar que, d'ençà de la creació del grup fa gairebé 5 anys, sols ens han llogat els consistoris de Sencelles, Porreres i Manacor. Obviaré dir de quin partit era el batlle en aquell moment per no ofendre certes sensibilitats. Recordar també que d'altres projectes musicals com el nostre -arrelats, en la llengua pròpia i compromesos amb el país- esperen encara poder tocar per qualque ajuntament progre i poder, per una vegada, cobrar un sou digne que de ben segur revertirà en el país en forma de disc o desenes d'actuacions sense cobrar -és a dir, perdent doblers- per a qualsevol causa justa. 

Sí, aquest escrit és per fer pressió a tots els governs municipals dignes de la nostra illa per a què contractin grups que creïn i ofereixin idees fresques i que ho facin en la llengua pròpia i siguin compromesos amb la nostra gent. També per animar a la resta de grups a enviar dossiers a totes les regidories de cultura/festes i fer-se notar. 

Només volem això: tocar.