divendres, 19 de novembre del 2010

SEMBREM VIDA A SON BORDOI!


La Plataforma Son Bordoi Viu us convoca
aquest diumenge 21 de novembre, a les 10.30h
a sembrar a Son Bordoi.

Vine i dugues eines del camp, si en tens,
i hortalisses, verdures, plantes... per sembrar! ha de quedar ben curro!
(les llavors també seran benvingudes però es tracta que es vegi verdor
al moment!)

Amb aquesta acció reclamarem un futur digne per Son Bordoi,
allunyat d'urbanitzacions que l'únic que faran és saturar el Molinar
i destruir el seu entorn rural.

Palma té 45.000 habitatges buits, per a què construir-ne més?


Ens trobarem al final del carrer Ciutat de la Plata (fes click aquí)



PLATAFORMA SON BORDOI VIU.
Al Molinar: serveis sí, saturació no.

dimecres, 17 de novembre del 2010

Jo també he injuriat Bartolomé del Amor

Saïda Saddouki, la ‘mora catalanista’, ha estat condemnada per injúries al capità de la Guàrdia Civil Bartolomé del Amor. Després de ser insultada per expressar-se en català, haurà de pagar 1.500 euros. No cal dir que, evidentment, aquest tipus de fets sols passen a països amb complex de colònia (que no perfum). No tudaré el temps explicant aquest cas que tothom deu conèixer bé gràcies a la tasca de l’Oficina de Drets Lingüístics de l’OCB. Tampoc dedicaré cap segon a qüestionar el sistema judicial que, per a alguns casos està sobresaturat i no per a altres. No es mereix el delegat del govern espanyol tan sols que el mencioni per la seva vergonyosa actuació en aquests tipus de casos.

És injust que na Saïda hagi de pagar i encara ho és més que el senyor del Amor, condemnat fa uns anys per pegar un sindicalista, quedi impune. Ni na Saïda ni ningú no ha d’abonar la multa. És per això que convé que la societat actuï. No ens podran jutjar a tots.

Així doncs, la meva solidaritat, que esper es faci extensiva, es tradueix en acció. Vull manifestar el meu total menyspreu al capità de la Guàrdia Civil Bartolomé del Amor. Consider que aquest senyor és un enemic del poble de Mallorca i un feixista irrespectuós. Que l’únic amor que té, a més del seu llinatge, és envers l’espanyolisme més ranci. Crec que l’actitud de del Amor és un atac a tots els catalanoparlants i, per tant, no em mereix cap respecte.